Најновије

КО ЈЕ ДЕВОЈКА ИЗ ХРВАЦА О КОЈОЈ ЈЕ ПЕВАО ШТУЛИЋ? Имала 18 кад су почели везу, а посвећене су јој најемотивније песме (ФОТО)

Бранимир Џони Штулић својим песмама одушевљавао је многе у Југославији, а слушају се и дан данас.

Џони Штулић (Фото: Јутјуб)

Многе девојке опеване су у Џонијевим песмама, а једна од њих је и "Девојка из Хрваца" из песме "Усне вреле вишње".

Та девојка је Сњежана Бановић, која је имала 18 година када је била у вези са Штулићем, који је 10 година старији од ње. Вези су се на почетку противили њени родитељи. Њој су посвећене неке од најлепших Азриних песама, као што су "Живот обичног темпа", "Јеси ли сама вечерас?", "Волим те кад причаш" и "Усне вреле вишње".

Њих двоје чак је требало и да се венчају, па је тако 1983. године, када се Џони паковао и планирао пут у Холандију, првобитни план је био да и она иде са њим. Тада су били три године у вези и пред браком, чак су одредили и датум венчања. Џонијева мајка молила је Сњежану да се укрца са њим на тај авион "јер ће он пропасти сам у Холандији".

Сњежана је одустала од тога, а данас је позоришна редитељка и доктор наука, али и професорка продукције на загребачкој Академији драмских уметности. Сњежана је једном приликом говорила о животу са Штулићем и признала да још увек чува уоквирен рукопис песме "Волим те кад причаш" и да је то све што је од њих двоје остало.

"Једна песма, коју сам ја касније чула, крајем осамдесетих, када више нисмо били у добрим односима је препев "Аре yоу лонесоме тонигхт", односно "Јеси ли сама вечерас" тачан је опис неколико догађаја из нашег заједничког живота. Та песма ми је можда и најдража", рекла је својевремено за радио "Тотални ФМ Сплит".

Ана Кораћ заводљиво позирала у мокрој мајици, све се види! Те слике погледајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА