Најновије

"На ланчићу име твоје" - Аница има 42 године: Била је лепотица, па нестала са сцене! Драстично се угојила, а када је видите застаће вам дах

Аница Миленковић је српска певачица фолк музике која је популарност стекла деведесетих година песмама "На ланчићу име твоје", "Лудило", "Стрела љубави" и другима. Рођена је 5. августа 1978. године у Касидолу код Пожаревца.

Аница Миленковић (Фото: Јутјуб)

По први пут се на сцени појављује 1991. године са албумом "Младе године могу све" који је објавила у сарадњи са Јужним ветром са само 13 година.

Њен први спот за песму "На ланчићу име твоје" сниман је на пијаци и био је изузетно популаран у то време, те су је многи називали чудом од детета.

С обзиром на то да је врло рано упловила у свет музике, одувек је била у жижи интересовања српске јавности. Понекад су више од њених песама, домаће таблоиде интересовали детаљи из њеног приватног живота.

На турнеји по Америци 2007. године је сазнала да је у другом стању. Због тога је одлучила да се не враћа у Србију, те је следеће године родила ћерку Барбару, па се повукла са јавне сцене и посветила се потпуно породици.

Крајем 2010. године добила је сина Филипа. Сазнавши да је Филип рођен с оштећеним слухом певачица је одлучила да остане у Америци како би му омогућила што боље лечење.

Миленковићева је дуго водила битку са вишком килограма, а недавно је објавила слику на популарној друштвеној мрежи на којој се види њена трансформација, која је шокирала многе.

Наиме, Аница која сада има 42 године је, како она каже, пре две године је потражила помоћ како би се отарасила досадних килограма, а њен труд се очигледно исплатио, јер од резултата падају вилице.

- Хвала свима на лепим речима. Морам овога пута да кажем да ми пријају и значе ваши коментари. Као што и сами видите на овим сликама сам ја пре и после програма "Цлаудиа Адеми". Више од 2 године је прошло како сам је упознала И тада је почео мој живот да се мења. Упорност ,дисциплина,воља и њени савети уз исхрану су учинили своје. Ја сам срећна јер сам пре свега здрава, а уједно и вратила стару килажу. По ко зна који пут морам рећи да је јако битно кад имате неког ко не само са води рачуна како се храните вец и када ћете почети да тренирате, да се сваки мишиц врати на своје место. Толико тога сам у прошлости пробала и ништа није успело до тренутка када сам њу пронашла. Жена која води рачуна о свима подједнако и која буди у нама жељу да се посветимо себи. Бодyцонцепт бy Цлаудиа Адеми је јединствен. Сефика моја хвала ти на свему и бризи и мукама и пажњи и на томе што ти ниси одустала када сам ја била на ивици да одустанем. Хвала што си ми вратила жељу да опет тренирам. Да није тебе и твог програма ја бих и даље била медо који тешко хода. И опет ћу рећи, гојазност са собом носи и депресију и разочараност и болести, верујте ми све сам то прошла и љута и тужна и депресивна и болесна, све сам то била до тренутка када сам схватила да више не могу да издржим. Радите на себи и посветите се себи. Хвала вам свима још једном на предивним комплиментима. - написала је она на популарној друштвеној мрежи испод фотке "пре и после", а коментари и похвале су се низали.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА