Најновије

СНС: Шутановац, слика и прилика 5. октобра - од вратара до тајкуна, луксузног стана...!

Српска напредна странка поручује Драгану Шутановцу, новом председнику Демократске странке, а како наводе "старом преваранту", да је он "слика и прилика тог 5. октобра, ког се данас са сетом сећа".

Драган Шутановац (Фото: Јутјуб)

"Од вратара у ноћним клубовима, уз помоћ својих колега који су на самом почетку харања Србијом запалили Народну скупштину и покрали уметничке слике и стилски намештај, претворио се у богаташа, власника скупоцених сатова у вредности луксузног стана у Београду, а на врачарском пашњаку, неким чудним демократским процедурама, које су само демократе познавале, устоличио се у свом луксузном стамбеном видиковцу" пише у саопштењу СНС.
Како се додаје, грађани Србије одлично знају да када Шутановац каже "победили смо, победићемо опет", то у реалном животу значи "опљачкали смо Србију и све њене грађане и хоћемо још да крадемо".
СНС, такође, поручује Шутановцу да може "само да сања" нове крађе и преваре, јер грађани Србије одавно су прозрели суштину владања ДС - отимање народних пара, пљачкашке приватизације, уништавање државних фирми због личног богаћења, а избацивање читавих породица на улице и стварање стотине хиљада незапослених.
"Управо због свих ових пљачкашких и преварантских достигнућа ДС-а и њихових лидера, грађани су им одавно послали поруку да им никада више неће дозволити ново пустошење Србије", наводи се у саопштењу.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА