Најновије

ИСПЛИВАЛИ ПО*НО СНИМЦИ МИЉАНЕ КУЛИЋ: Милан Милошевић јој жестоко запретио! (ВИДЕО)

Миљана Кулић је актуелна учесница ријалитија "Задруга 4", али многе је памте још из ријалитија "Парови" у којем је затруднела са Иваном Маринковићем и добила сина Жељка.

Испливали порно снимци Миљане Кулић (Фото: Јутјуб)

Она се пре Ивана Маринковића забављала са извесним Слађаном, којег веома често помиње и дан-данас као једну од својих дугих веза и великих љубави.

Пронашли смо клип из 2017. године, када је Кулићева била у Паровима, на "Врућој столици", а садашњи водитељ ријалитија "Задруга" Милан Милошевић, био је на месту новинара и испитивао је Миљану заједно са новинарима осталих редакција.

Он је тада поменуо видео-клипове које је добио од тадашњег Миљаниног дечка Слађана, а који је тек најавио да ће им доставити клипове из њеног телефона које је узео, иако је њен телефон тада био у продукцији.

Њен дечко је Миљани преко Милана запретио тим клиповима, а Милошевић јој је све пренео.

- Рекао ми је да уколико га још једном узмеш у уста и њега и његовог брата, да ће он објавити ваш видео снимак плус снимак који ти имаш у телефону, који је он узео сад, овде у продукцији. Ми смо ту причу објавили са доказима, ја то нисам измислио - рекао је тада Милан Милошевић, које је увек као и сада говорио све са доказима, па тако и сада када води програм, он изнесе доказе за све што говори, а да ли он и даље поседује ове клипове, који су му тада дати, остаје да видимо.

Злата Петровић у танга гаћицама трчала кроз тржни центар. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА