Најновије

СПРДАЈУ СЕ СА АМЕРИЧКИМ АМБАСАДОРОМ: ''Наш Деда Мраз има нешто за Вас'' (ФОТО)

Министарство спољних послова Русије на свом налогу на Твитеру нашалило се поводом писма америчког амбасадора у земљи Џона Саливена упућеном Деда Мразу. Уочи празника, америчка амбасада у Москви објавила је слике припрема за Нову годину.

Новогодишња Москва (Фото: РИА Новости)

Једна од новогодишњих јелки америчке амбасаде украшена је заштитним маскама и средствима за дезинфекцију. "Смисао за хумор је битнији него икад у овој тешкој години", пише у опису фотографије. Поред тога, Саливеново писмо Деда Мразу објављено је на страници амбасаде: Тражио је од чаробњака вакцину против коронавируса, патике и хокејашку палицу.

Руско Министарство спољних послова одговорило је нудећи помоћ 61-годишњем амбасадору. „Драги амбасадоре, да ли је Деда Мраз остварио Ваш сан о вакцинацији? Ако не, онда наш Деда Мраз има дар за вас: вакцина Спутник V одобрена је за употребу људима старијим од 60 година“, наводи се у саопштењу министарства.

Раније је руско Министарство здравља одобрило употребу руског лека „Спутњик V“ за вакцинацију људи старијих од 60 година. Напомиње се да је током испитивања потврђена сигурност вакцине за старије грађане.

Први снимак серијског Су-57 погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА