Најновије

ДРИТАН ЗАПЕНИО У ЦРНОГОРСКОМ ПАРЛАМЕНТУ: Ви причате о једнонационалној Влади? Како вас није срамота?! (ВИДЕО)

Председник УРА УРА Дритан Абазовић рекао је у скупштини Црне Горе на Трећа седница Другог редовног заседања у 2020. години да је ДПС вршио пљачку државе 30 година.

Дритан Абазовић. (Фото: Јутјуб)

- Ово је прва демократска Влада у историји наше земље и прва Влада која представља вољу народа, а вољу народа смо успели да изборимо под вашим нерегуларним условима, што говори о великом бродолому који је ваша партија доживела и ово је задњи пут да ће овај број посланика вашег посланичког клуба бити у државном парламенту - рекао је Абазовић.

Он је рекао да је тачно да је ДПС "системом спржене земље" опљачкао Црну Гору и оставио дугове новој власти.

- Са четири милијарде евра нам остављате државу и причате да није спржена, док се ваши функционери бахате у вилама од по неколико милиона евра! Ви причате о једнонационалној Влади? Како вас није срамота?! Како вас није срамота да говорите о етнички чистој и једноверској влади, а ја нисам ни Србин, ни православац. Ми кад преузимамо власт, никоме не фали длака са главе - рекао је Абазовић и поручио да министрима не треба бројати крвна зрнца и да људи из ДПС њему цртају мету на челу.

Он је казао да ДПС не прича приче за малу децу, те да ће, уколико буде на челу сектора безбедности уперити прстом у сваког ко је у Скупштини чинио кривична дела.

- Ово је грађанска држава, не требају нам ловћенске- него буџетске страже - рекао је Абазовић и истакао да и Албанци и Срби могу да живе заједно.

Милош Јовановић (ДСС) кандидат за председника Србије! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА