Најновије

КУРТИЈЕВА ИЗЈАВА РАЗОЧАРАЛА АМЕРИКУ! Осрамотио је Косово, вичу Шиптари!

Бивши такозвани премијер Рамуш Харадинај рекао је да је изјава председника лажне косовске владе Аљбина Куртија да су споразуми склопљени у Минхену без његовог знања, осрамотила ту лажну државу и разочарала САД.

Рамуш Харадинај (Фото: Јутјуб)

Харадинај је рекао да би Курти требало да позове чланове радне групе Косовске управе цивилног ваздухопловства и друмског саобраћаја и обавести се о детаљима онога што је договорено.

Харадинај је на својој Фејсбук страници подсетио да је 30. јануара позвао службенике Министарства инфраструктуре да их обавести о споразуму који ће бити потписан уз посредовање специјалног изасланика Ричарда Гренела.

„Ова фотографија снимљена је 30. јануара 2020. Као премијер земље, пре две недеље позвао сам на састанак радне групе Косовске управе цивилног ваздухопловства и друмског саобраћаја, односно службенике министарства, да их обавестим о писму о намерама за  железницу које ће бити потписано са Србијом уз посредовање Гренела. Замолио сам их и да не разговарају о било чему што је у супротности са Уставом Косова“, написао је Харадинај на Фејсбуку.

„Премијер Курти је требало  то да учини а не да срамоти земљу рекавши да није обавештен”, написао је Харадинај.

Жестока свађа Ђукановића и Марковића након састанка са Амфилохијем, више о томе ОВДЕ.

Извор: kosovo-online. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА