Најновије

ЗАПЕЧЕНО МЛЕВЕНО МЕСО У ПАВЛАЦИ! Ручак који се брзо спрема

Ако не желите да проведете пуно времена у кухињи ово је идеалан ручак за вас.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Састојци:

500 г млевеног меса

2 празилука

1 јаје

презле 50 г

2-3 кашике маслиновог уља

со

бибер

суви биљни зачин

За прелив:

2 јајета

150 мл павлака за кување

со

Припрема:

На мало маслиновог уља пропржите млевено месо. Додајте нарезани празилук, па зачините по укусу са соли, бибером и сувим зачином. Динстајте на лаганој ватри десетак минута.

Склоните са ватре, додајте презле и умућено јаје. Све добро сједините, па сипајте у ватростални суд који сте премазали са мало путера или маргарина и посули брашном. Пеците на 200 степени 15-20 минута.

Умутите јаја и павлаку за кување, посолите по укусу, па сипајте преко меса и још кратко запеците. Печено јело прохладите, па режите на парчад и послужите уз сезонску салату.

Рецепт за поховане тиквице на мало другачији начин прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ствар укуса

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА