Најновије

НЕМА ШАНСЕ ДА ПОГОДИТЕ А ШОКИРАЋЕТЕ СЕ КАДА ЧУЈЕТЕ: Ова земља највише улаже у Црну Гору!

Успешност узајамног партнерства између Црне Горе и Азербејџана огледа се у чињеници да је ова земља најзначајанији инвеститор у Црној Гори у последње три године, рекао је шеф дипломатске мисије Републике Азербејџан у Црној Гори, Махир Џафаров.

Црна Гора (Фото: Јутјуб)

"Осим успешних инвестиционих улагања, Република Азербејџан определила је и донације широм државе, што указује на завидан ниво пријатељских односа", додао је.

Председник општине Бар Душан Раичевић истакао је значајне инвестиционе пројекте и препознате потенцијале Црне Горе и Бара и исказао задовољство што су иницијални кораци визионарства Републике Азербејџан започели управо у Бару, што је дало плодове успешне сарадње.

Културно-економски центар Азербејџана у Црној Гори у Подгорици, отворен 2011. године, делује као "кућа пријатељства" која негује визију упознавања црногорске и азербејџанске јавности са културним и друштвеним дешавањима, економским и инвестиционим потенцијалима, туризмом и гастрономијом, као и природним лепотама ове две државе.

Митрополија Црногорско приморска саопштила је да је затражила хитан састанак са директором црногорске полиције Веселином Вељовићем због најаве да полиција од сутра неће обезбеђивати литије.   Прочитајте ОВДЕ   све детаље.

Извор: Екапија

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА