Најновије

ПРЕ НЕГО ШТО ИЗАЂЕТЕ ИЗ КУЋЕ ПРОЧИТАЈТЕ ОВО! Очајна Италијанка: Мој отац је умро као пас од короне, шаљем 10 порука саучешћа дневно!

Ситуација у Италији је више него трагична, а томе сведочи и исповест Италијанке чији је отац преминуо од коронавируса. Седамдесетдвогодишњи Ђузепе Занинони једна је од жртви корона вируса у Бегаму у Италији.

Италијанка (Фото: Јутјуб)

Последње дане живота провео је на респиратору окружен лекарима и нажалост, није добио прилику да се опрости од својих вољених.

Његова ћерка Роберта Занинони дала је интервју за портал Анса где је описала трагедију коју ова породица тренутно преживљава.

- Мој отац је умро као пас, није фер! Не само он, сви умиру као пси, као свиње и није ме срамота да то и кажем. Није фер што ми је отац тако умро. Људи говоре да умиру само старији, који су били болесни – али, мој отац није био стар, није био болестан.

Роберта је описала ситуацију која влада у месту поред Бергама у ком живи.

- У Вал Серијани се чују само сирене Хитне помоћи и плач људи. Људи у другим областима нису свесни, али у Ломбардији се умире више него у рату. Сви тугујемо сами, а погребна предузећа нам кажу да ће бити потребне две до три недеље да бисмо сахранили ближње. Шаљем 10 порука саучешћа, чак ни цркве немају довољно људи да изврше сва опела. У почетку сам се и ја шалила са овим, али сада вас молим да не потцењујете ситуацију. Не умиру само стари и болесни, већ и млађи пацијенти. Немојте понављати моју грешку. Останите код куће, па чак иако сте млади. Заштите своје највољеније – закључила је.

Прочитајте ОВДЕ    да ли је коронавирус  ванземаљског порекла.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА