Најновије

МИША ВАЦИЋ УПУТИО ПОРУКУ НАРОДУ: Слогом смо победили НАТО, слогом ћемо победити и корону! (ФОТО)

"Српска десница је обележавајући почетак злочиначке НАТО агресије положила венце на месту где је 1999. одине бомбардована зграда амбасаде Народне Републике Кине и на споменик убијеној Милици Ракић, као симболу 79 страдале српске деце", наводи се у саопштењу ове странке.

Полагање венца (Фото: Српска десница)

У саопштењу се наводи да је српском народу сада потребна слога.

"Полагајући венац испред некадашње амбасаде НР Кине, у спомен страдалима желимо да искажемо и велику захвалност кинеским пријатељима, који су са нама у тешком тренутку када се боримо са тренутно најсмртоноснијим Корона вирусом. Српска десница гради мост српско-кинеског пријатељства, и имамо моралну обавезу да одамо почаст страдалима, и поручимо да се не може назвати "грешком" губитак три живота, који су тог 7. маја, погинули у амбасади", рекао је лидер Српске деснице.

(Фото: Српска десница)

"Такође, поштујући мере које је увео председник Републике Србије Александар Вучић, данас смо одлучили да положимо венац и на споменик Милици Ракић, малом анђелу који је страдао од стране непријатеља. Српска десница јасно поручује да су нам деца приоритет, и управо зарад њих позивамо све суграђане да се придржавају донетих мера, јер Србија не сме дозволити да изгуби још људских живота, не смемо да изгубимо животе наше деце”, навео је он.

Вацић је истакао да чланови Српске деснице стоје на располагању свом народу.

(Фото: Српска десница)

“Само дисциплинованим понашањем победићемо корону, са мање жртава него што је наша отаџбина изгубила током НАТО агресије. Слогом смо победили НАТО, слогом ћемо победити и корону!”, истакао је лидер Српске деснице.

Прочитајте ОВДЕ шта чека свет, а и Србију по завршетку пандемије вируса корона.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА