Најновије

Привођење

Антисрпска хистерија је у ЦГ видљива на сваком кораку. Стање у земљи је налик оном стању које је владало у хрватским крајевима 30их година двадесетог вијека. Мржња која је дуго била притајена, скривена, замотана у обланде, почела је да куља.

Амфилохије (Фото: Јутјуб)

Пише: Велимир Ераковић

Нарочито се та мржња према Србима и свему српском манифестује на два начина. Прва манифестација јесте напад на СПЦ, и њену митрополију, која је чисто ради читалаца да напоменемо изградила Црну Гору кроз вјекове, али изградила је на постулатима косовског завјета, што је свакако разликује од провизоријума Монтенегро који је 21 маја 2006 године настао на љигавом антисрпству. И због тога ових дана кербери Мила Ђукановића шаљу позиве нашем честитом Митрополиту Амфилохију да дође у полицијску станицу. Али наш Митрополит не би био то што јесте када би се повиновао њима таквима, никаквима! Поручио им је Митрополит Амфилохије онако како и требује: Дођите па ме ухапсите! Ако смијете! Мени не пада на памет да долазим у комунистичке мемљиве полицијске станице! Да поједниставимо, Митрополит им је рекао СИКТЕР! И тако и треба, јер они Митрополита не смију привести, јер знају да би то био почетак њиховог краја, и да их не би спасила никаква корона, јер не би било те силе која би спријечила народ да ослободи свога Владику! ТАЧКА

Други напад циљано иде ка представнику српског народа у ЦГ, човјеку који води праву српску интеграционслистичку политику, Андрији Мандићу. Ни ти напади нису од јуче, прошао је Мандић и пролази кроз голготу, али не одустаје, и то је одлика правог Србина из ЦГ, у складу уосталом са слоганом странке и коалиције коју предводи а он гласи нема повлачења нема предаје. Нема је и неће бити, штавише сигуран сам да ће у догледном времену Андрија Мандић бити човјек који ће бити на челу Црне Горе, који ће својим дјеловањем довести до тога да се Црна Гора окрене својим традиционалним пријатељима, да повуче признање Косова и Метохије и укине санкције Русији. 

Због свега наведеног, Митрополит и Андрија Мандић су увјек први на удару антисрпске власти, али ускоро ту исту власт очекује противудар, који ће у коначном довести до њиховог политичког краја. И у то нема никакве сумње. Биће Црна Гора ако не скроз српска а оно И СРПСКА!

Енергија и жеља народа да нешто промени никад није била већа! Ђукановић је највећа пошаст и клептоман у историји ЦГ! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА