Најновије

ЗАШТО ЋУТЕ ЕУ И САД?! ШИПТАРИ ВРАТИЛИ ТАКСЕ СРБИЈИ, КОЈЕ НИКАД НИСУ НИ УКИНУЛИ! После забране српским лекарима да дођу на КиМ, поново почела...

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић изјавио је да је Приштина после забране српским лекарима да долазе на КиМ, поново почела да примењује таксе на брашно и грађевинске блокове из централне Србије, чиме је, истиче, направила још једну "опасну диверзију"

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић (Фото: kim.gov.rs)

Политику Приштине ''корак напред - два корака назад'', заменила је политика - право уназад све до Енвера Хоџе - навео је Ђурић у писаној изјави.

Он је поручио да тај најновији акт самовоље и "приштински галоп у прошлост", захтева најодлучнији одговор међународне заједнице, јер ће се, упозорава, ствари само погоршавати, ако он и овога пута изостане.

Апелујемо на међународне институције и представнике на КиМ да понашање Приштине схвате озбиљно и као драматично упозорење којим путем се Западни Балкан може поново отиснути уколико се радикални политички елементи заљубљени у ратну прошлост не призову памети - поручио је Ђурић.

Шта је поручила огорчена радница ЕПС-а Вучићу, прочитајте ОВДЕ!

Извор: Танјуг

 

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА