Најновије

ВОДИТЕЉКА НА ФУНКЦИЈИ: Сад је саветник за нуклеарну енергију!

Након дугогодишње телевизијске каријере водитељка Снежана Дакић променила је занимање, па је сада запослена као ПР у Директорату за радијацију и нуклеарну енергију.

Снежана Дакић (Фото: Јутјуб)

“Тачно је, али заиста ништа не бих причала о томе”, потврдила је Дакићева наводе.

Она је пре мање од пола године постављена на ту позицију, али своје радно место из непознатих разлога не истиче у јавности.

“Снежана у фирми ради око шест месеци и успешно извршава свој део посла. Она је ту као консалтинг око њиховог сајта који су подизали и конференције које су радили, па им је Снежана ту била преко потребна. Ускоро јој истиче уговор тако да се још не зна да ли ће је задржати у фирми и шта ће бити с њеном функцијом”, открива извор.

На питање како је дошла на ту позицију будући да се скоро 30 година бавила водитељством, није желела да одговори.

“Не бих причала на ту тему. Ако буде било потребе, послаћу вам званично саопштење”.

Снежана је цео живот диктирала модне трендове, а у емисијама се бавила лепотом, те посебно истицала вежбе за обликовање тела и имала најбоље вежбе за “савршену гузу”, а сада је постала саветница за нуклеарну енергију.

Иначе, на званичном сајту Директората за радијацију и нуклеарну енергију стоји да су запослени у њему посвећени и одговорни за контролу радијационих и нуклеарних активности у земљи, тако да се обављају на сигуран и безбедан начин по становништво и животну средину. Директорат за радијациону и нуклеарну сигурност и безбедност Србије, основан је као самостално и функционално независно регулаторно тело које врши регулаторне, стручне и са њим повезане извршне послове у области радијационе и нуклеарне сигурности и безбедности, у складу са законом.

Прочитајте ОВДЕ   чиме је Мадона згрозила јавност.

Извор: nova. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА