Најновије

"ТИ СИ МЛАД, НЕ ДОЗВОЛИ ДА ГИНЕШ ЗБОГ ЂУКАНОВИЋА" Будванин током протеста одржао лекцију Милогорцима, да је све одјекивало (ВИДЕО)

"Моје дете и твоје ће да погине ако кренете даље да радите то што да радите. Ућемо у рат, а рат ће запалити све. И тебе и мене. Скините то", викао је вечерас током протеста испред полицијске станице у Будви, грађанин Бранко Вујичић позивајући полицајце, који су стајали у кордону, да скинуо униформу.

Протеста испред полицијске станице у Будви (Фото: принтскрин)

Док су окупљени скандирали "Мило, лопове", он је позвао камермана да исприча своју причу.

- Ја сам Бранко Вујичић и инвалид сам оног тамо рата. Тамо, на дубровачко ратиште, послао ме је Мило Ђукановић, Филип Вујановић и остали. Остао сам без ока тамо. Ти си млад, не дозволи да гинеш. Немам око, имам гелер у глави. Моје дете и твоје ће да погине ако кренете даље да радите то што да радите. Ућемо у рат, а рат ће запалити све. И тебе и мене. Скините то. Запамти, морају да знају, нису били у рату, а граната, метак, бомба не бира кога ће да убије. Не дајте се - казао је Вујичић чији су говор аплаузом испратили окупљени.

Он је додао да 30 година "не спава" и још једном поручио органима реда да се повуку.

- Сањам мртве људе. 'Ало, 30 година ме прогањају мртваци са дубровачког ратишта. Друг ми је погинуо. Немојте то људи да радите за паре - рекао је он.

Подсетимо, јутрос су ухапшени градоначелник Будве Марко Царевић и председник локалног парламента Крсто Радовић, а поподне су пуштени на слободу. Приведене су укупно 23 особе, објавила је касније црногорска полиција.

Вучићу је Москва баланс за Вашингтон, више о томе ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА