Најновије

ПРЕД ПУНОМ СВЛАЧИОНИЦОМ ПРИЧАО ШТА ЈЕ РАДИО СА ПАМЕЛОМ: 12 пута имали секс за ноћ, нису могли да се обуздају

Мушкарци који причају о својим бившим девојкама у лошем контексту или се хвале не могу се сматрати џентлменима, а према свему судећи Адил Рами, бивши француски репрезентативац, то свакако није.

Памела (Фото: Јутјуб)

Сада већ времешни штопер може се рећи да је највећу популарност доживео док је био у вези са славном Памелом Андерсон, него што је славу стекао својим играма на терену, иако је био члан репрезентације "триколора" која ја освојила Мундијал 2018. године у Русији.

Француз који је сада члан руског Сочија био је у вези са једном од најсексипилнијих жена света која је била сан многих дечака упркос томе што је 19 година старија од њега, али је веза је пукла пре неких годину дана када га је "чуварка плаже" бујног попрсја оставила због неверства.

Њихова веза је била итекако бурна, а изгледа да се прилично сводила на страст и пожуду, а не толико на неку "вишу" повезаност која мора да постоји у вези.

То је јасно и из онога што је испричао његов саиграч Александр Кокорин, који је открио медијима како се Рами хвалио у свлачионици каква је Памела у кревету.

- Рами нам је испричао пуно занимљивости о Памели Андерсон. Наравно да нас је све занимало какав им је однос у кревету. Говорио је како му је Памела била најбоља жена у животу и да су "то" радили 12 пута у једној ноћи - рекао је Кокорин.

Ипак, не можемо рећи да је само Рами био тако који је на сва уста причао о бившој, јер је и Памела итекако волела да прича о њему и њиховим пикантеријама, па је тако својевремено открила како је највише уживала када јој је он припремао храну и доносио у кревет одевен само у секси домаћицу, а она га је звала "сладолед".

У “Задрузи” се само сексају. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА