Најновије

ЛОВ НА ЈУТКУ! Полиција није нашла Јеличића, тужилаштво тражи притвор

Милутин Јеличић Јутка није се појавио на суђењу, као ни његов тим адвоката. Судија Александар Коцић је рекао да полиција није могла да га нађе. Тужилаштво је тражило да буде притворен.

Милутин Јеличић Јутка (фОТО: Јутјуб)

Иако је на прошлом претресу одређено да Јеличић буде приведен, то се није догодило.  

"У полицијској белешци пише да Јеличић није пронађен на својој адреси. Његови браниоци су поднели дописе да су спречени да присуствују суђењу", рекао судија Коцић.  

Заменик тужиоца Саша Аврамовић је предложио суду да Јеличић буде притворен.  

"Оптужени избегава да се одазове полицији у Брусу. Зато предлажемо да му се одреди притвор. Окривљени је био обавештен о суђењу. Ни прошлог пута га нисмо видели, а нисмо ни знали да ли је болестан", рекао је Аврамовић.  

Боривоје Боровић, пуномоћник Марије Лукић, рекао је да подржава предлог тужиоца и да је очито да се манипулише судом.

"Ово је сигнал да суд мора нешто да учини. Марија га сваког дана виђа на улицама Бруса, јер је у кампањи. Ради се о ругању правди", рекао је Боровић.  

Боровић каже да се Јеличићу распао и адвокатски тим јер нико није дошао, а да није дошао ни његов правни саветник Војислав Шешељ.  

"Очекујем да ће врло брзо бити заказан претрес. Јутка неће моћи да избегне правди и надам се да ће из притвора бити доведен на суђење. Притвор је предложен по тачки 1. односно од опасности од бекства", рекао је Боровић.  

Марија Лукић каже да је Јеличић свакодневно у кампањи и да га могу видети на улицама.  

"Обилази села у кампањи, а не може да дође на суђење због наводне болести. Нема смисла. Сматрам то манипилацијом. Заиста нисам могла да верујем да полиција није могла да га нађе. Очито да је побегао и склонио се из стана. Он може пре сваког рочишта да измисли да је болестан, и зато је најрационалније да буде доведен из притвора", рекла је Марија Лукић. 

Основни суд у Брусу ће накнадно одредити датум и термин суђења. Односно када буде одлучено у предлогу тужилаштва за одређивање притвора.

Путин представља своје ново супероружје. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА