Најновије

ТЕПИЋ: Да ли је Поповић-Ивковић прошла безбедносну процедуру пре уласка у МУП?

Потпредседница Странке слободе и правде, посланица у Скупштини Србије Мариника Тепић поставила је данас питање да ли је Биљана Поповић Ивковић прошла безбедносну процедуру пре него што је засновала радни однос у Министарству унутрашњих послова (МУП).

Мариника Тепић (Фото: Јутјуб)

Тепић је, на конференцији за новинаре, истакла да су прошла три дана, а да се Поповић Ивковић није извинила, нити поднела оставку, због тога што је Игора Јурића оптужила да је одговоран са убиство и силовање своје кћерке (14) питањем – „А, где сте ви били“.

Према њеним речима, скандалозно је што је она као државни службеник дошла у телевизијски дуел са Јурићем, да му „саспе у лице, да му се обраћа на напредњачки начин, пуна моћи и власти“.

Тепић је пренела новинарима и писање појединих медија да је Биљана Поповић Ивковић запослена у МУП и да је служила „као проточни бојлер“ да се подаци из Дирекције МУП прослеђују криминалцима.

Она је истакла да се Биљана Поповић Ивковић чврсто држи власти јер је то једини гарант да буде на слободи, као и да се у нормалном друштву, Поповић Ивковић неће бавити полицијом, већ полиција њоме.

Жестока прозивка Сергеја Трифуновића и Синише Ковачевића на Твитеру! Више о томе ОВДЕ.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА