Најновије

ДВЕРИ: "Можда Кон има стручно знање, али je очигледно режимски стручњак! Сви ће морати да одговарају за злоупотребе на штету здравља грађана"

Покрет Двери саопштио је "да прво јутро након одржаних лажних избора у Србији режимски стручњак епидемиолог Предраг Кон говори о погоршању здравствене ситуације у Србији због корона вируса и најављује нове рестриктвине мере.

Бошко Обрадовић са функционерима Двери (Фото: Јутјуб)

Предраг Кон, који је члан Кризног штаба, огласио се јутрос преко Фејбука и најавио поново увођење неких мера.

“Крајњи је безобразлук да човек кога очигледно власт држи у шаци како би избегао затворску казну због афера са вакцинама, Предраг Кон, само јутро после избора говори о претећој здравственој ситуацији у Србији, а да се ниједном речју није огласио током изборне кампање. Није се огласио ни током дана за гласање када је хиљаде људи на преко 8.000 бирачких места боравило у истим просторијама”, наводе Двери у саопштењу и настављају:

“Нажалост, испоставило се оно о чему су Двери говориле недељама уназад, да су ови избори, поред тога што су противуставни и недемократски, и здравствено небезбедни. Док су Двери то говориле, режимска струка је ћутала о свим режимским одлукама које су помогле ширењу новог таласа заразе”.

Двери тврде да грађани више никоме не верују из Кризног штаба.

“Можда Предраг Кон има стручно знање, али је очигледно да ради у корист одлука режима, а не у корист здравља грађана. Поставља се јасно питање: ко ће више ишта веровати Предрагу Кону или било коме другом из режимског кризног штаба? Предраг Кон и остатак кризног штаба ће морати да одговарају за све злоупотребе на штету здравља грађана Србије, које су учинили по наредби актуелног режима”, закључује се у саопштењу Двери.

Прочитајте ОВДЕ шта је јутрос објавио Предраг Кон.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА