Најновије

"КО СМЕШТА НОВАКУ ЂОКОВИЋУ" У јутарњем програму сви били сагласни: Могу да дубе на трепавицама, нека Ноле настави као иначе! (ВИДЕО)

У јутарњем програму телевизије "Хепи" код Јоване Јеремић говорило се о теми "Ко смешта Новаку Ђоковићу".

Новак Ђоковић (Фото: Јутјуб)

Због недавних притисака на најбољег тенисера планете подигла се велика прашина, о чему су говорили Небојша Човић, председник Управног одбора КК Црвена звезда, докторка Нада Мацура и Богдан Обрадовић, некадашњи селектор нашег аса а сада потпредседник Олимпијског комитета.

- Човек је покренуо сјајну акцију, а онда се поставило питање шта би било када се не би ни одржало све. На крају је он платио цех, разболео се, супруга такође... Све у медијима је невероватно, не помиње се Брајтон, тамошње плаже... Пошто Британци воле да га нападају. Не помиње се Ливерпул, прослава на којој је било 10, 12 хиљада. Потом Севиља, опет дочек навијача од 10 и више хиљада. Има стрелица из Америке такође... - објаснио је Човић.

Чини ми се да медији праве велику грешку, а то је да гиганта попут Новака стављају у конотацију приче са некима који нису ништа направили овако, а да не причамо о глобалном нивоу. Многе је повредило када је дошао на место број 1, након Роџера Федерера, одразило се и на Надала. Све су то велике силе којима сметају неке ствари, глобално тенис врти на десетине милијарде долара, сви ти турнири... То је један огроман бизнис - додао је Богдан Обрадовић.

- Могу да дубе на трепавицама, саветовала бих Нолету да настави свој програм живота, за три дана ће све то престати. Мора да буде психички спреман да ће бити напада, од колега, од новинара, али не разумем оне који у последње време дају дезинформације - осврнула се докторка Мацура.

Власт изиграла Ђоковића због политичких поена, више о томе ОВДЕ!

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА