Најновије

ВОЈСКА СРБИЈЕ ЗАТРАЖИЛА ЕВАКУАЦИЈУ СТАНОВНИШТВА: Бојни бродови се упутили ка Тителу, очекује се артиљеријска паљба бојевом муницијом!

Речна флотила Војске Србије извршиће бојева артиљеријска гађана са Тисе код Титела 11. и 12. јуна, па је затражено да се из те зоне евакуишу становништво и стока, забрани кретање по копну и пловидба чамаца, објављено је данас на сајту града Зрењанина.

Вишецевни лансер Оркан (Фото: Министарство одбране Србије)

Из бродског наоружања артиљеријски ће бити гађани циљеви на води и копну од 8.00 до 20.00 током та два дана.

Флотила је обавестила да ће се заустављање пловних састава и средстава вршити на осмом и 25. пловном километру реке Тисе, а границе опасног подручја биће обележене великим црвеним барјаком.

На прилазним путевима биће постављени стражари и табле са натписом – упозорењем „НЕ ИДИ ДАЉЕ, ГАЂА СЕ“, обавестила је Флотила.

Становништво се упозорава да је најстрожије забрањено прикупљање и дирање неексплодираних зрна и њихових делова јер су опасна по живот, саопштила је Флотила.

"У случају наиласка на таква зрна, свако лице је дужно да одмах обавести најближе органе МУП-а или војне власти", наводи се у саопштењу.

Лица која претрпе материјалну штету због артиљеријских погодака пријаву за накнаду могу поднети најкасније до 22. јуна команди Војне поште 2827 Нови Сад.

Председник Адвокатске коморе Београда Владимир Гајић објавио је на свом твитер налогу видео запис у којем су садржане све манипулације и противзаконито поступање на неколико минулих изборних процеса које су привукле посебну пажњу у јавности, као и питања која и даље траже одговоре.   Прочитајте ОВДЕ  све детаље.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА