Најновије

"РАДИШ ЗА СРБЕ" Севају варнице између бившег и садашњег премијера лажне државе!

Вођа покрета Самоопредељење и бивши премијер лажне државе Косово, који је увео "реципроцитет" у замену за укидање таксе, Аљбин Курти, реаговао је након што је влада Авдулаха Хотија укинула "мере реципроцитета".

Аљбин Курти (Фото: Јутјуб)

Курти је на Фејсбуку написао да је влада Хотија нелегална и да је у служби Србије. Додао је да ће уклањањем "реципроцитета" Приштина кренути у дијалог као кривац за кашњење у обнови дијалога. Реципроцитет значи једнакост. Негирати то значи негирати нашу декларацију независности као суверене државе на шта ниједан лидер на Косову нема право. Косово никада није било препрека дијалогу и то је доказано укидањем таксе од 100 одсто - написао је Курти на Твитеру.

Претходно је потпредседница покрета Самоопредељење Аљбуљена Хаџију изјавила да "уклањање реципроцитета представља одустајање од суверенитета те да нелегална влада трасира (председнику лажне државе Хашиму) Тачију пут за споразум са Србијом". 

Поједини корисници Твитера су подржали ово и прокоментарисали "да је некако у реду бити Гренелова марионета као Тачи, али да је бити Тачијева играчка као Хоти баш ружно".

Напредњаци пљунули на колевку историје у Србији! Више о томе ОВДЕ.

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА