Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ОБЈАВЉЕН СНИМАК БРУТАЛНОГ НАПАДА: Ово је тренутак када је Босанац повезан са ИД ножем насрнуо на полицајце у Њујорку

Полиција Њујорка објавила је напад на полицајца који се десио у среду, а за који је осумњичен Џенан Чамовић.

Напад на полицајца (Фото: принтскрин са Твитера)

Подсетимо, америчка полиција ранила је мушкарца након што је у Бруклину напао полицајце ножем. Како пишу амерички медији ради се о 20-годишњем Џенан Чамовићу, највероватније мигранту из Босне и Херцеговине, јавља "Радио Сарајево".

Њујоршка полиција је навела да се не ради о случајности, већ о намерном нападу на њене припаднике.

Раније ове недеље, један од наших службеника убоден је ножем у врат без упозорења док је штитио Њујорчане. Ово није био случајни сусрет, био је то планирани покушај убиства полицајца њујоршке полиције. Само пуком срећом ово није имало драстично другачији исход - навела је полиција.

Осумњичени Чамовић наводно нема досије, али јединица за истраживање тероризам претпоставља да је повезан за ИД-ом или неком другом терористичком групом.

Чамовић је тешко рањен током сукоба са полицијом у среду увече, након што је ножем повредио полицајца. У сукобу су повређена још двојица полицајаца, па су сва тројица завршили у болници.

Чамовићев рођак је за "Њујорк пост" рекао да он није терориста, да је одрастао у Бруклину и да му је енглески "матерњи језик".

Никада није изнео било какве анти-полицијске ставове. Познајем га од рођења, овде је одрастао, енглески му је једини језик. Потпуно је нелогично да је у питању тероризам. Можда је био нападнут јуче, можда је био испровоциран... Можда је, када се то све дешавало, узвикнуо Алах, као што би неко од хришћана узвикнуо '"Боже" у очају - рекао је рођак.

Орбан подигао споменик са списком “отетих” територија, међу њима је Србија! Више о томе сазнајте ОВДЕ!

Извор: Блиц

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА