Најновије

КУКОЛОВЦЕ ХИТ У СРБИЈИ! ВУЧИЋ ЈЕ ОВДЕ ДОБИО 95 ОДСТО ГЛАСОВА! Цело село рекло - бојкот: 30 година нам све обећавају док не прођу избори... (ВИДЕО)

Мештани села Куколовце на парламентарне изборе 21. јуна неће излазити, јер су незадовољни (не)активностима које је Српска напредна странка спроводила на власти.

Јадранка Ђокић из Кукуловца (Фото: Јутјуб)

Грађанима су уместо асфалтираних путева, уличног осветљења, канализације остала само празна обећања и мрак. Новинари су мештане затекли без уличног светла и са рупама на путевима.

- Тридесет година живим у овом селу. Пре гласања су нам пустили лампионке, а после гласања су одмах искључили. Неки кажу општина је пустила за ово село 700.000 динара, неки 250.000 - овде неко лаже! Шта је урађено за ово село са тих 250.000 - пита једна од окупљених мештанки.

Асфалтиране путеве обећавали су им годинама и никада их нису дочекали.

- У 21. веку да немамо асфалт. Срамота! Нема светло, нема асфалт, ништа немамо. Какво бре крпљење рупа, хоћу афалт - прича бесно једна од мештанки уз аплауз осталих окупљених.

Село полако одумире, а деца, како кажу мештани, одлазе и све их је мање. Једна од грађанки чувала је и по четворо деце, а сада једва по двоје.

- Кад би мало више на децу мислили, могли бисмо да их сачувамо - каже она.

У знак бојкота цело село се сложило да гласачке кутије не приме 21. јуна. Грађани једногласно поручују - нема гласања!

Градоначелник им је лично, кажу, рекао да радове нису стигли да обаве због епидемије коронавируса и да ће обећања испунити након ових избора.

- Сваки дан су нам долазили на кућу и молили нас да гласамо. Ко није имао личне карте возили су да извади личне карте све о трошку општине - прича један од мештана.

Власти поручују да уради оно што је обећала пре претходних избора, или у овом селу на изборима 21. јуна неће добити ниједан глас.

Подсетимо, Александар Вучић је на председничким изборима 2017. године освојио 95,67 посто гласова на изборима у Куколовцу, а гласање је поновљено због низа неправилности.

У овом селу има 222 уписана бирача а на председничке изборе 2017. је изашло 208 гласача.

Прочитајте ОВДЕ зашто је Зорана Михајловић постала хит на друштвеним мрежама.

Извор: Direktno.rs/Jugpress.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА