Најновије

ВУЧИЋ НЕ МОЖЕ ВИШЕ ДА ВАДИ БРНАБИЋКИНЕ ФЛЕКЕ: СНС-овци већ сменили Ану

Нова Влада Србије биће формирана за два до три месеца, најавила је Ана Брнабић, али она више неће бити премијер. Да је Александар Вучић заиста решен да је не оставља на истој позицији, потврдио је и високопозиционирани члан Српске напредне странке, Драган Шормаз, који би у тој улози радо видео Бранислава Недимовића. Али и ПОКС у Скупштини и Ивицу Дачића у опозицји!

Ана Брнабић (Фото: srbija.gov.rs)

То је сам признао гостујући на ТВ Н1, након питање има ли министра из СНС-а чијим је радом незадовољан, рекао је "не", а онда је свог фаворита гурнуо у први план.

На питање значи ли то да би волео да види Недимовића на челу Владе, посланик СНС је одговорио:

- Да, Недмовић је моја жеља и ја навијам за њега - потврдио је Шормаз.

Можда то јесте његова жеља, али је јавна тајна да Вучић више не може да "вади флеке" Ане Брнабић. Неће се заборавити јучерашњи дан у Новом Пазару, а ни недељно гостовање на телевизији и небулозан пример ковид - аутобус - Инфективна.

Вучић мора да врати пољуљан углед премијерској улози и стога је Јоргованка Табаковић први пик, а њену позицију гувернера у Народној банци поверио би Синиши Малом.

Није Шормаз имао само улогу смењивача премијера, храбро се носио са још једним послом. Како се данас понављају избори на 234 бирачка места, наивно је носио маску Покрета обнове Краљевине Србије. Само да народ и поверује да није реч о договореној кампањи?!

- Не водим кампању за ПОКС, али то су моји пријатељи. Маску ми је поклонио Жика Гојковић, и то је једина маска коју сам имао у торби. Али ја јесам монархиста по убеђењу, тако да бих волео да их видим у парламенту - рекао је посланик СНС- и истовремено критиковао коалиционог партнера Социјалистичку партију Србије.

- Зашто да делимо одговорност са онима који нису добили поверење грађана? Они треба да буду у опозицији.. Ја сам крајње незадовољан радом министра екологије или министра спољних послова. Зашто бих ја за та два министра био одговоран ако не знају да раде свој посао - јасна је порука Ивици Дачићу.

Брнабићки истина сасута у лице - немојте више да нас вређате вашим изјавама. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА