Најновије

СЕВАЈУ ВАРНИЦЕ! Вучић открио детаље разговора са Дачићем!

Председник Србије Александар Вучић прокоментарисао је данас однос са Социјалистичком партијом Србије и рекао да је у више наврата разговарао са лидером те странке Ивицом Дачићем.

Александар Вучић (Фото: predsednik.rs)

- Увек чујете исте гласове, истих људи, то није новост за мене, нисам се узнемирио. Таквих људи има и у странци коју водим и на много других места, суштина је да се не додворавате људима. Ја се насмејем када чујем да сам изазвао гнев неком од изјава, мој посао је да водим државу, а не да говорим грађанима оно што воле да чују - рекао је Вучић.

Како је казао у више наврата је разговарао са Ивицом Дачићем.

- Разговарао сам у више наврата са Дачићем, сваки пут је тако. Ми ни реч нисмо рекли о њима. Ми који смо добили сами 150 мандата без коалиционих партнера, нисмо рекли ни реч, а они долазе на рушилачке протесте, а онда кукају: јадни ми - рекао је Вучић.

Подсећамо, претходних дана се говорило о учешћу одређених функционера СПС-а на протестима који су се одржавали у даним аза нама у Београду и широм Србије. Након тога лидер ове странке је искључио те функционере, и рекао да је на делу "буна у странци против њега". Међутим, он је рекао да неће рушити Вучића.

- То су (појединци из СПС-а) лоши примери и замолио сам председника Вучића да ми шаље све шта год има неко мој да је направио неку глупост. Мислим да је наша партија у целини остала на оном путу који сам ја за зацртао још прво вече протеста - рекао је раније Дачић гостујући на ТВ Хепи.

Чланови две највеће странке се посвађали на крв и нож! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА