Најновије

НЕКАДА ЗАВОДНИК, ДАНАС ИЗОПЕРИСАН И АЛКОХОЛИЧАР! Глумац из популарне серије не престаје да шокира! (ФОТО)

Дејвид Хаселхолф амерички је глумац, певач и продуцент, а популарност је стекао 80-их улогом у телевизијској серији “Knight” Ридер и 90-их у популарном серијалу “Чувари плаже”. 1984. се оженио с Катерином Хикланд с којом је био у браку до 1989. када се венчао с Памелом Бах с којом има две кћерке.

Дејвид Хаселхолф (Фото: Јутјуб)

Међутим, развели су се 2006. Пре две године се у Италији венчао с 27 година млађом Хајли Робертс. Но, осим неуспелих бракова, глумац је нажалост познат и по својој зависности од алкохола која је постала толико критична да су многи мислили да ће га коштати живота. Чак је пет пута завршио у болници због предозирања алкохолом, а тешко је уопше избројати колико је неугодних сцена извео док је био у алкохолизираном стању.

Многи се посебно сећају 50. рођендана Симона Ковела на којем је у хотелу уринирао на чак два душека те био изразито непристојан према особљу. - Био је веома насилан, викао је на све. Били смо у шоку. Никада не бисте рекли да је велика глумачка звијезда, већ обичан пианац - рекла је тада једна од гошћа хотела.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Hasselhoff (@davidhasselhoff) on

У то је време један доктор јавно рекао како мора да престане да пије јер ће га алкохол коштати живота. Додао је да неко ко га лечи треба да пронађе психолошки узрок који глумца наводи на такво понашање, као депресија, анксиозност или трауме из детињства које га и данас наводе на претерано конзумирање алкохола.

Неко је време друштвеним мрежама кружио снимак где га је кћерка Тејлор Ан снимала пијаног како се "бори" с хамбургером у једном хотелу у Лас Вегасу. Није тајна да глумац не стари природним током,  него да се подвргнуо и пластичним операцијама због  којих је често на мети подсмеха.

Топалкову ћерку у провокативном издању поглеајте ОВДЕ.

Извор: Медији
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА