Најновије

ШОКАНТНА ПРЕДВИЂАЊА ПЕВАЧА: Гаги ће убити Анабелу ако му се укаже прилика!

Најискуснији ријалити-играч на овим просторима без којег "Задруга" не би имала исти смисао Лепи Мића за Српски телеграф даје први интервју по изласку из треће сезоне. Певач и најбољи ријалити-тактичар открио је шта мисли, али и шта зна о свим задругарима који су обележили сезону за нама.

Гаги и Анабела (Фото: Јутјуб)

Бранио си Анабелу, да ли мислиш да је она заслужила победу?

- Ја нисам неко ко може да одлучи ко ће да победи, народ увек бира оног кога жели. Не гласа само Србија, ово је регионални ријалити, екс-Ју. Анабела је неко ко је имао јаку причу, али је кратко била, то ју је коштало пласмана. На крају се она мало погубила, причала о фановима, процентима. Погубила је живце, налетела је на неке проблеме.

Однос Гагија и Анабеле најчешће је био коментарисан као однос насилника и жртве, међутим, било је и оних који су осуђивали њу.

- Мушкарац је глава породице, за сва посрнућа крив је он. Народ их је ставио у исти кош гласања, жртву и насилника. То је катастрофа, насилник био у првих десет. Присутна је озбиљна шизофренија у мозгу народа.

Како коментаришеш Лунин однос с родитељима, као и то што је више била уз дечка Марка него уз мајку?

- Луна би за Марка продала и маму и тату и све. Рекла је Анабели: "Можете да цркнете, нећете ме одвојити од Марка". И цркните и је*ите се и пушите ку*ац, све је то мајци говорила. Јако се ружно понаша према мајци. Анабела би за њу живот дала, погинула, све јој учинила, а Луну дубоко боли ку*ац за Анабелу. Луна би само да каже како тата више није такав и није насилник.

Да ли сматраш да је Гаги бољи човек или је и даље насилан?

- Он јесте то и он је такав, после 15 година Анабелу је гађао са метар и по флашом у главу. Шта би било да ју је погодио? Поступак је насилан, има насилничке манире. Није престао да буде насилник, само зависи колико га ко испровоцира, тај може да убије ако га неко нагази, само Анабелу није смео пред камерама.

Како коментаришеш везу Стефана Карића и Иване Шопић?

- Стефан је неко кога сам заволео, али за њега није ријалити. Превише озбиљно је схватио везу са Шопићком, погубио се. Њена необјашњива жеља и борба да остане у вези са Стефаном јако је чудна. Стефан је њу искрено заволео, много је искренији у том односу. Он је свестан како се она и заје*ава, ал, с друге стране, коментарише његову кућу како је лепа... У свакој шали Иване Шопић најмање има шале. И те како размишља да се уда богато, запиње и рукама и ногама да се ували у ту причу. Када Стефан ожени Ивану, ја ћу да оженим Брендона.

Марко може да се воза на мењачу Лепог Миће

Да ли се твој сукоб с Марком наставио и шта мислиш о вези Луне и Марка? И даље говори да се његов ауто зове Лепи Мића.

- Дубоко ме заболе ку*ац за њихову везу. Досадни су, она сваки дан моли за љубав, плаче, његов его расте... матрица. Баш нек се извоза добро на мењачу Лепог Миће. Најомиљенији Марков део јесте мењач Лепог Миће, он то воли.... Марко је љубавни тактичар, ући ће у брак 2859. године и трајаће брак око 1.850 година, и Луна ће да моли сваки дан да тај брак опстане 2.000 година.

Јањуш је је*ач на батерије, Маја је морална громада за њега

Шта кажеш о односу Јањуша и Маје?

- Он би да се је*е, а да му не уђе, да буде је*ач на батерије, да буде богаташ пијани, а нема пас за шта да га уједе. Он је представник своје породице, мајке, оца, сестара, браће, жене, деце... Обрукао их је све и спрдао се са њима, а не са нама у "Задрузи". То што мисли да је неки је*ач, ево нек ми одговоре Ана Кораћ, Ивана и Маја чиме их је освојио.

Депресијом у којој је 24 сата, човек од два метра се превије ко бедевија, не зна се на шта личи и он је испао главни је*ач "Задруге". Нискобуџетни швалер, полумушкарчина у покушају, то је он. У тој моралној катаклизми два одрона, њих двоје који су урадили срамне ствари, Јањус је у тој причи остао доследан одронизму, док је Маја ипак признала све. Маја је за Јањуша морална громада.

Пешићка је пи*а са 100 лица

С Јеленом Пешић си имао добар однос који се до краја ријалитија покварио. Због чега?

- Она ме је највише разочарала. Неко ко никад није рекао свој званични став, седела је на две столице. Кад је Зорица вређала Јелену, рекао сам јој свашта, иако сам са Зорицом пријатељ дуго, а када је Менсур мене извређао најстрашније, она је ћутала. Пи*а са 100 лица, продала је све пријатеље.

Мина ће издати Менсура

Мину си много бранио, а када је тебе напао Менсур, она је ћутала.

- Мина и Менсур су за мене завршили, ја Мину волим, али њој ништа није свето, она ће због љубави све да прода кад су њене емоције у питању. А на крају те приче ће продати и Менсура. Доживео сам од њега најгору салву увреда, а она је ћутала и одобравала, у том тренутку су они за мене завршили. Дечко је агресиван до бола. Имао је велику шансу да победи, оног момента кад се помирио с њом на силу, тад је изгубио...

Испливао п*рнић Задругара! Бруталан с*кс отпозади можете погледати ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА