Најновије

ХАОС! Позната српска певачица у недостатку посла брише ду*е старијама, купа их и чисти куће

Аница Миленковић певачица коју старије генерације памте из деведесетих, живи и ради на Флориди а она је за домаће медије отворила душу и испричала који су њени алтернативни послови сада за време корона вируса.

Аница Миленковић (Фото: Инстаграм)

- Пре короне имала сам много посла И нисам стајала. Онда је уследио 
овај хаос И наравно да је посла мање. Никада нисам имала мушкарце са парама, увек сам улагала сама у себе. Имам ћеркицу и сина и сада сам најпотребнија њима када расту. Пошто станујем у Флориди овде има доста људи које издају своје станове људима из целог света. Ја сам те куће одржавала. Плаћена сам била за то да чистим туђе станове. Одржавала сам банке и била супервизор. Хвала богу одлична сам у томе и за истог човека радим већ три године. Како је настао овај хаос тако сам почека да радим и са старијим људима – рекла је певачица.

Аница је рекла да није лако бринути о старијима, али да се она ни једног посла не стиди пошто јој треба новац за децу. 

- Недавно сам чувала једну баку која је нажалост преминула. Била је везана за кревет. Сада чувам њеног мужа. Та брига о старијма је нешто што мене испуњава. Знам да сутра ако не би могла да зарађујем певањем да могу да нађем други посао. Не стидим се тога да испричам како се баби брише дупе, па како је кад крене се гуши на коју страну да је окренеш да се не гуши. Те људе треба пресвлачити, треба их купати, они нису способни сами то да раде – додала је Аница.

- Ја сам одрасла на селу, чувала сам овце и краве. Не стидим се овога што треба да радим. Могу да преживим и да стварам, моја деца имају све сто им је потребно. Никада ми нико ништа није дао све сам плаћала сама. Мене не импресионира новац, виле И скуп накит И брендирана гардероба. Ја сам носила скупе крпице. Рад са старијима је веома емотиван посао. Научила сам колико је њима потребно мало да буду срећни. Стисак руке И да их помилујеш по коси. Ја сам пронашла своју срећу – за крај додаје Аница.

Врелу слику Маје Беровић погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА