Најновије

Вучић 2013.: Улазимо у Европску унију до 2020. године (ВИДЕО)

"Не кријемо да је циљ да Србија 2020. године постане пуноправни члан Европске уније. И ми ћемо тај задатак да остваримо. Ви знате да, за разлику од других, кад кажемо да ћемо неки задатак да остваримо, ми ћемо то стварно и да урадимо", као из топа је рекао Вучић те 2013. године присталицама СНС. Обећање, наравно, до дана данашњег није испунио, баш као ни многа пре њега.

Александар Вучић (фото: Јутјуб)

Александар Вучић је пун самопоуздања када изриче обећања, неко ко гледа са стране рекао би да нема шансе да га не испуни. Међутим, када се нешто изјалови, када не пође онако како је председник СНС и у слободно време председник Србије замислио, следе "извлачења", немушта објашњења, нова обећања, померање рокова...

Волео је Вучић током ових осам година владавине да народу сервира многа обећања, иако је и сам био свестан да већина њих не могу да се остваре. Али, ко о томе мари - битни су гласови на изборима.

Тако је једну од највећих лажи сервирао 2013. године на прослави пет година од настанка Српске напредне странке. Тада је говорио о спољној политици Србије и уласку у Европску унију.

- Вечерас ћу вам то први пут рећи, не кријемо да је циј да Србија 2020. године постане пуноправни члан Европске уније. И ми ћемо тај задатак да остваримо. Ви знате да, за разлику од других, кад кажемо да ћемо неки задатак да остваримо, ми ћемо то стварно и да урадимо - рекао је Вучић пре седам година.

Ето, 2020. година дође, још мало ће и да пролети, а од остварења тог обећања није било ништа. Али, не мари Вучић за то што је слагао грађане, већ је померио рок када ће се његово обећање остварити. Сада је зацртао да се то деси 2026. године. Међутим, сме ли Србија да дозволи да још шест година проспе са Вучићем на власти?

Људи у градовима су у заблуди да ће им достављати храну, због короне глад постаје реална претња. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА