Најновије

БОШКО ОБРАДОВИЋ ОТКРИО: Ево шта ће се десити у Србији ако Мило изгуби изборе! (ВИДЕО)

Лидер Двери Бошко Обрадовић изјавио је данас поводом избора у Црној Гори да је после 30 година владавине Мила Ђукановића и Демократске партије социјалиста време за политичке промене и пружио отворену подршку свим опозиционим изорним листама, а пре свега листи За будућност ЦГ на челу са Здравком Кривокапићем.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Он је нагласио да би волео да избори протекну у демократском духу и мирно и да не буде злоупотреба власти ни покушаја изборне крађе или полицијске репресије зато што је већ сада „евидентно да Ђукановић те изборе губи“.

Посебно га забрињава улога владајућег режима у Србији, и уз подсећање да је Александар Вучић пре четири године „спасао Ђукановића“ од пораза на изборима, Обрадовић истиче да се и овог пута може очекивати „нешто слично“, односно да Вучић пружи подршку свом „политичком брату близанцу“.

Обрадовић је апеловао на власти у Србији да „не стају на тај начин на страну режима у Црној Гори и самим тим против српског народа, Српске православне цркве и одбране светиња у Црној Гори“.

„Пад режима Мила Ђукановића је увод у пад његовог политичког брата близанца у Београду Александра Вучића“, рекао је Обрадовић.

Редитељ Борис Малагурски рекао је да грађани ЦГ имају прилику да у недељу све грађане Србије „науче шта је то демократија“ и додао да Црна Гора у последњих 100 година и „није имала демократију“, јер су на власти били „краљ, Тито и Мило“.

Он је истакао да би власт морала да буде смењива и да људи на „нашим просторима“ погрешно схаватају демократију јер мисле да је у питању „тражење месије“ и додао да није важмо ко ће у Црној Гори доћи на власт после Ђукановића јер „ако тај који дође не буде ваљао, промениће народ и њега“.

Лидер Државотворног покрета Слободан Самарџић рекао је да је питање да ли ће на изборима у Црној Гори победу однети онај који сакупи више гласова и додао да то „није гаранција у системима какви су Ђукановићев и Вучићев“.

Он је рекао да не треба сумњати да ће опозиција победити на изборима у Црној Гори и да ће успети да „измакне свим манипулацијама режима“.

Самарџић је подсетио да је Ђукановић недавно најавио акцију полиције „зато што ће наводно да се створи тешка ситуација“ коју би провоцирала опозиција и рекао да Ђукановић тиме говори да ће власт у Црној Гори направити инциденте уколико опозиција буде имала више гласова.

Потпредседник Двери Иван Костић рекао је да су Ђукановић и црногорска власт „у протеклих 14 година покушали да промене идентитет једног народа и вредности на којима је грађена модерна Црна Гора“.

С друге стране, рекао је Костић, црногорска опозиција инсистира на „Петровићевској Црној Гори, обнови праве државности, химни ‘Онамо, намо’ која говори о ослобођењу Косова и црногорској тробојци“.

Костић је напоменуо да је „Ђукановићева власт“ донела закон о истополним браковима и да се залаже за „промоцију хомосексуланих вредности“, а опозициони лидери за „породичне вредности“, да лидер опозиције има петоро деце и да својим животним делом показује да је прави лидер.

Кучи у крсном ходу, вијоре се тробојке над литијом! Више о томе ОВДЕ.

Извор: danas.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА