Најновије

"Осуђујемо хапшење бивших народних посланика Срђана Нога и Зорана Радојичића"

Српски покрет Двери осудио је хапшење бивших народних посланика Срђана Нога и Зорана Радојичића.

Радојичић и Ного (Фото: Јутјуб)

- Српски покрет Двери осуђује хапшење бивших народних посланика Срђана Нога и Зорана Радојичића на дан конституисања нове, лажне и ненародне Скупштине и захтева њихово моментално пуштање на слободу. Такође, сматрамо недопустивим малтретирање, снимање и кажњавање грађана који су се спонтано окупили испред Дома Народне скупштине да изразе свој протест против лажних, недемократских и противуставних избора – саопштавају Двери.

Они наводе да иако са Ногом и Радојичићем не деле начин политичке борбе да је апсолутно је недопустиво да власт хапси било кога ко се против ње бори на демократски начин.

- Оптужбе за кривично дело позивања на насилну промену уставног поретка су у најмању руку бесмислене. Једини који данас руше уставни поредак и законе Републике Србије су Александар Вучић и његова диктаторска власт. Они крше Устав и предају Косово и Метохију, они мењају изборне законе у сред изборне кампање, они са режимским Кризним штабом крију истину о епидемији корона вируса, они су зрели за кривичну одговорност због бројних афера криминала и корупције у врху власти. Двери ће се и убудуће борити за успостављање демократије и владавине права у Србији, за поштовање Устава и закона, слободу медија и демократско право свих да изражавају своје политичке ставове, без обзира да ли се са тим ставовима слагали или не – саопштавају Двери.

Руски аналитичар предвиђа да ће САД започети трећи светски рат, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА