Најновије

КАПЕТАН ДРАГАН: Хрвати и дан данас воде рат против Срба

Драган Васиљковић, познатији као Капетан Драган, био је гост дневног Усијања поводом познанства са Момчилом Крајишником, првим председником Народне Скупштине Републике Српске који је због компликација од коронавируса преминуо данас, на Дан српског јединства!

Капетан Драган (Фото: Јутјуб)

Њихово познанство датира још из предратног периода 80-их година, када је капетан Драган радио у Африци. Открио је да га памти као прекаљеног господина, академика, врло школованог, отреситог, елоквентног човека који је ушао и остаће у историји. За Васиљковића, Крајишник је мученик, жртва антисрпског прогона, један од оних Срба који су године и године неправедно провели у затвору, а судбина је хтела да премине баш на тек установљени Дан српског јединства, датум који је веома важан за "книнџе", за припаднике Фондације "Капетан Драган" и све Србе.

Говорећи о смрти Момчила Крајишника, капетан Драган је гостујући на Курир ТВ у емисији Дневно усијање рекао да је Крајишник жртва једног времена. 

- На мене је оставио утисак одлучног човека, а ако је он злочинац, онда сваки хрватски политичар мора бити злочинац, рекао је капетан Драган. 

- Ви сте имали сукоб запада и истока, све социјалистичке земље су морале да се распадну. Запад је финансирао великим средствима сваком противника Југославије. Али мислим да су та времена прошла, сада видим огромне промене набоље. Имамо сада више разлога за сарадњу.  

- Крајишник је после изласка из затвора рекао да треба да опраштамо, али ја сматрам да не треба да опраштамо. Хрвати и дан данас воде рат против Срба, рекао је капетан Драган.

Капетан Драган је у гостовању оптужио Вука Јеремића да је дозволио хапшење Срба. 

- Ја нисам био пријатељ Милошевића, али је и он у Хагу испао жртва као Крајишник. Убеђен сам да ће то постати јасно свету. 

- Верујем да смо могли да боље прођемо да смо били организованији. НАТО не би напао да смо били сложни током 990-тих, рекао је капетан Драган. 

- Крајишник је у Хагу истрајао и успео да порази покушај да се Срби представе као геноцидан народ. Милсим да ће га по томе памтити. 

- За сада имамо 65 Срба за које знамо да су у затвору а да су осуђени без доказа. 

Капетан Драгаје говорећи о Хрватској искритиковао и Новака Ђоковића.

- Та нацистичка власт и даље мучи Србе по затворима методама Гвантанама, а одна се појави неки Ђоковић који каже да је Хрватска лепа земља. 

Доктор Несторовић каже да нико неће направити вакцину против короне. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА