Најновије

Газиводе постају језеро Трамп? (ФОТО/ ВИДЕО)

Специјални представник америчког председника за дијалог Ричард Гренел објавио је на друштвеним мрежама фотографије језера Газиводе на којима се види натпис „Језеро Трамп” (Lake Trump).

Газиводе (Фото: Јутјуб)

Гренел је у сторију на „Инстаграм” налогу објавио две фотографије са портала Косово онлајн не кријући одушевљење због потеза Срба са севера Косова.

Гренел је фотографију језера Газиводе са натписом „Језеро Трамп” објавио и на „Твитеру” уз поруку да су се обе стране „сложиле око новог имена”.

„Како назвати језеро које је на Косову и у Србији озбиљан камен спотицања упркос компромису који су осмислиле САД о покретању студије изводљивости да се створе радна места и више енергије за регион... тако да су се обе стране сложиле око новог имена:Језеро Трамп”, написао је Гренел на „Твитеру”, преноси Танјуг.

Срби на северу Косова и Метохије данас су на Брњачком мосту, на путу који повезује Београд и Приштину, и на брани језера Газиводе, поставили велике транспаренте којима су председнику САД Доналду Трампу послали поруку подршке, због његове борбе за мир и напредак у региону и ангажовања у дијалогу Београда и Приштине.

На мосту је освануо транспарент са поруком на енглеском „Председниче Трамп, косовски Срби захваљују Вам на томе што доносите мир”, пренео је портал Косово онлајн.

Транспарент је постављен и на брани језера Газиводе и на њему пише „Језеро Трамп”.

Гренел је на фотографијама означио језеро Газиводе које се налази на северу Косова и америчког председника Трампа.

Албански четник спрема пакао за Србе у Црној Гори! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг/ Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА