Најновије

АЛЕКСИЋ СНИМАО СИЛОВАЊА: Инспектори згрожени шта су девојке испричале у сведочењу

Мирослав Мика Алексић снимао је поједине девојке док их је сексуално злостављао у својој канцеларији, сазнаје Информер.

Мика Алексић (Фото: Јутјуб)

Професор глуме убеђивао је своје жртве да тако “вежбају кадар” за еротске сцене, без којих неће моћи да се пробију у свету филма.

Када би завршио са иживљавањем, Мика би несрећне девојке, како оне кажу, “благосиљао” и рекао би им: “Сада сте се сјединиле с Богом!?!”

Полицији се, до сада пријавило тридесетак девојака које су оптужиле Мирослава Мику Алексића да их је у последњих 12 година сексуално злостављао у школи у школи глуме “Ствар срца”.

“Сведочења тих девојака, које су све биле малолетне у време кад су злостављане и силоване, шокирала су инспекторе. Искази неколико девојака су скоро истоветни , што указује да је Алексић користио исте методе како би манипулисао ученицама и тера их на секс и блудне радње.

Оне су испричале да их је Мика закључавао у своју канцеларију, у којој су били камера и монитор. Професор би им затим наредио да се скину голе и убедио их да ће их научити посебним вештинама снимања еротских сцена како би, наводном њихова тела на екрану изгледала као уметничко дело”, каже извор.

Према његовим речима, Мика би поставио девојке испред камере, па би им објашњавао из ког угла да снимају голе груди, при чему би их додиривао и мазио по дојкама.

“Алексић их је љубио и лизао по телу, све време убеђујући ученице да се фокусирају на кадар и камеру. Таквом манипулацијом им је заправо скретао пажњу и неке од њих у том тренутку нису биле ни свесне тога да су злоупотребљене и сексуално злостављане. Биле су уверене да им је професор заправо открива тајне глумачког заната”, каже саговорник, и додаје да Алексић, по свему судећи, није чувао снимке злостављања.

Сведочење Иве Илинчић прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА