Најновије

ШОК ИЗЈАВА ВОЈИСЛАВА ШЕШЕЉА: Мило Ђукановић планира да убије Вучића (ВИДЕО)

Војислав Шешељ гостовао је данас у Јутарњем програму ТВ Пинк, где је поред коментарисања говора мржње Бакира Изетбеговића, изнео шокантне инфромације које је добио из врха Црне Горе. Како наводи, лидер радикала, Мило Ђукановића планира убиство председника Вучића.

Шешељ (Фото: Јутјуб)

- Мило Ђукановић, у најужем кругу својих присталица разматра финансирање убиства председника Вучића. То је поуздана информација коју поседујем из Црне Горе. Он жели да испровоцира хаос у Србији, и процена му је добра. Они ће тражити људе који су мало познати, неће ангажовати црногорске криминалне структуре. Замислите да неко жели да убије Вучића. Настао би хаос, одмах би добила налог Зорана Михајловић да преузме владу, Дачић не би смео ништа да предузме, јер би га одмах етикетирали да скупштина на тај начин није легитимна - на шта је водитељка реаговала да није у реду помињати политичаре који нису ту, а Шешељ је додао: 

- Она је најспососбнија, најодлучнија, најхрабрија и најнамазанија, она би то могла да заврши. Мило је опасан, жели то да постигне, не знам која је тачно сума, али у питању су милиони евра које ће уложити - рекао је Шешељ.  

Руска војска извршила снажан напад, употребљен моћан ракетни систем. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА