Најновије

ФРАНЦУСКИ ПОЛИТИЧАР ОТВОРЕНО ПРОГОВОРИО: Сада се на улицама Француске дешава Косово

Иван Бенедети, председник француске партије Les nationaliste, каже да се оно што се дешавало на Косову 1999. сада дешава на улицама француских градова.

- Oно што се дешава у Француској од прошле недеље је ужасно. Имамо 700 повређених полицајаца, 1000 продавница опљачкано и спаљено, на хиљаде аутомобила спаљено. Нереди су били ужасни, али ми француске патриоте смо знали да ће се тако нешто десити јер то је последица 70 година миграције. Прво су биле економске миграције, а од 1974. миграција из колонија. Оно што се десило на Косову се дешава сад у Француској. Они који су дошли споља сада кажу "ваша земља није више ваша земља, сад је то наша земља."  То је неприхватљиво – каже Бенедети.

Он је рекао да НАТО више није војна алијанска која је имала циљ да војно заштити чланице већ да је то политичка алијанса која има за циљ да уништи сопствене нације и имплементира програм Џоџа Сороша "Отворено друштво" и да опљачка богатство свих земаља. 

- За постизање тог циља користе различите методе изазивања сукоба, распиривања мржње, отпочињања ратова итд. Због тога ми желимо да НАТО оде из Европе. Косово је у срцу свих слободних Европљана, ми морамо стати у одбрану Косова са Србима. Зато смо овде да кажемо Косово је Србија – рекао је Бенедети на скупу “Европска десница о кризи на Косову” који је у суботу одржан у Београду у организацији Српске деснице.

На скупу су учествовали представници десничарских партија из Грчке, Румуније, Италије, Шпаније, Француске, Немачке и Велике Британије.

БРИТАНСКИ ПОЛИТИЧАР ЗАПРЕПАСТИО АЛБАНЦЕ: Ако српска војска уђе на Косово НАТО неће интервенисати

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА