Најновије

ПРИЧА КОЈА ЛЕДИ КРВ У ЖИЛАМА! Јањуш изнео најмрачнију тајну из његове везе са Мајом! Настао је мук у Белој кући! (ВИДЕО)

Приказан је клип у ком Марија Кулић разговара са Марком Јањушевићем Јањушем о Маји Маринковић, која прати сваки његов корак.

Јањуш (Фото: Јутјуб)

Мене ова прича не занима, не волим га. Ишла сам у рехаб са тета Маријом, баш ме брига што је био он тамо - правдала се Маја.
Маја је једном била сама у рехабу, а после са Маријом - објаснио је водитељ.

Ја сам лично њу водио код психијатра ван, а она је побегла, једва су је задржали. Испричаћу целу сцену... Док смо ишли код психијатра тог, јер је она хтела да се убије и скочи са терасе, звала ме је 100 пута. Имала је тада операцију, желела је са том маском да дође код мене, уцењивала ме је. Нашао сам је на тераси, ухватио сам је и звао некога да дође по њу, кренуо је хаос по ходнику, ја у гаћама, све комшије изашле. Претила ми је да ће се убити. Доктор је рекао да треба дуго да се лечи, ја сам желео да јој помогне. Ни лекове није желела да пије - испричао је Јањуш.
Боли те што је пуцало све. Пуца! - провоцирала је Маја.

Он мене сад покушава да направи највећом лудачом на свету! Знам да је повређен, ко губи, има права да се љути - настављала је она.

У видео - прилогу погледајте детаљније.

Јањуш урнисао бившу љубавницу. Маја воли само анални се*с, она је лака забава. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА