Најновије

УДАТЕ ЖЕНЕ ОТКРИЛЕ ГДЕ СУ СВЕ ВАРАЛЕ МУЖЕВЕ: Зграбила сам мајстора за панталоне и одвукла у собу...

Маме које дуги низ година варају откриле су своје "најпрљавије" тајне, од дугогодишњих афера са колегама до веза с грађевинарима који раде на њиховим кућама.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

О овој теми писало се на аустралијском родитељском блогу "Stay At Home Mum", где су супруге из предграђа које су више пута биле неверне свом мужу признале да су то радиле у канцеларији, салону за масажу, па чак и у брачном кревету.

Једна је жена признала да је имала груби полни однос са човеком који јој је постављао кров, а мужу је признала како су љубавни угризи на врату заправо убоди комарца.

- Имала сам аферу са човеком који ми је постављао кров. Мој сексуални живот са мужем је одличан, али због ове афере осећала сам се као тинејџерка. Питао ме треба ли још нешто да се уради у кући, а ја сам рекла телевизор у спаваћој соби. Зграбила сам га за радне панталоне и имали смо невероватан секс - испричала је једна жена.

Друга је признала да је више пута спавала са странцем са апликација за састанке док је њен муж недељу дана проводио у кући својих родитеља.

- Мој супруг и ја недавно смо имали недељу дана "паузе". Био је код тате како бисмо имали времена једно за друго. Четири ноћи од седам колико га није било, имала сам секс с неким кога сам пронашла на Тиндеру. Осећам се помало лоше сад кад се вратио, али једноставно ми не посвећује потребну пажњу па не жалим - надодала је друга.

Друге су варале мужеве на послу, а једна је жена признала да је након месец дана сексуалне напетости између ње и шефа, напокон спавала с њим.

- Јучер сам прешла границу. Осећам се тако криво. Морам га избегавати по сваку цену. Што ако мој муж сазна или његова жена? Играла сам се с другим мушкарцем, а затим дошла кући и пољубила мужа као да се ништа није догодило. Што није у реду са мном? - написала је једна.

Наиме, још једна која је имала сексуалне активности са шефом, изненадила се када јој је супруг сазнао за то.

- Послала сам му своју слику у секси доњем рубљу за коју је мој супруг сазнао, али уместо да се наљути или узрује, дао ми је улазницу за једнократну забаву - само ако му кажем детаље - говори.

Једна је жена имала неочекивани сусрет у салону за масажу.

- Две недеље касније након те масаже послао ми је поруку и рекао да навратим на масажу. Јесам и спавали смо заједно - испричала је, а преноси Дејли мејл.

Нисте дуго водили љубав? Шта све може да вам се догоди ако тако наставите прочитајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА