Најновије

ТАЛИБАНИ СУ ПРИСУТНИ НА ТВИТЕРУ, ДОК ЈЕ АМЕРИЧКИ ПРЕДСЕДНИК УТИШАН! Трамп покреће своју друштвену мрежу!

Девет месеци након што је избачен са светских водећих друштвених мрежа, због наводне улоге у подстрекивању на нереде на Капитолу 6. јануара, бивши председник САД Доналд Трамп изјавио је данас да покреће нову медијску фирму са сопственом друштвеном платформом.

Доналд Трамп. (Фото: Јутјуб)

Трамп каже да покретање мреже "Truth Social" има за циљ да створи ривалство великим технолошким компанијама које су га утишале на својим мрежама и ускратиле му могућност за његов успон, пренео је АП.

- Формирао сам Truth Social и Trump Media and Technology Group (ТМТГ) да се одупрем тиранији технолошких гиганата. Живимо у свету где талибани имају велико присуство на Твитеру, али амерички председник је утишан. То је неприхватљиво - навео је Трамп у саопштењу.

У нередим на Капитолу у Вашингтону 6. јануара дошло је до нереда, када су присталице Доналда Трампа, бунећи се против изборних резултата, упале у Конгрес.

Тада је страдало пет особа.

Платформа „Truth Social“ биће доступна у бета верзији на позив од новембра 2021. године, наводи се у саопштењу, док ће Трампова нова медијска група ТМТГ такође имати видео сервис на захтев са забавним програмима и подкастима.

Драма на небу изнад Црног мора, суперсонични стратешки бомбардери САД ударили на Русију! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА