Најновије

"ЕКСПЕРИМЕНТИСАО САМ СА ИВЕРМЕКТИНОМ!" Др Шеклер се укључио у програм па проговорио и о Павловићевој масти

Вирусолог и микробиолог Ветеринарског института у Краљеву др Миланко Шеклер открио је данас у „Уранку“ на К1 телевизији да је експериментисао са Ивермектином и нагласио да је коришћење Павловићеве масти у носу против короне примитиван начин размишљања.

Миланко Шеклер. (Фото: Јутјуб)

- Ивермектин је стари лек који је искоренио многе заране болести и дуго се употребљава и у ветеринарској и хуманој медицини. Ја сам зимос експериментисао са Ивермектином на групи животиња, тако што сам их заразио вирусом корона животиња, који не прелази на људе. Нисам добио антивирусно дејство, имао сам исту количину вируса и код животиња које су добијале Ивермектин и код оних које нису. Многи људи Ивермектин користе уз додатну терапију и онда не можете да знате да ли је он помогао или је у питању други лек из терапије. - Рекао је др Шеклер за К1 телевизију.

Он је у „Уранку“ дао своје мишљење у вези коришћења Павловићеве масти против вируса корона.

- То што је Павловићева маст завршила у носу, могла је и свињска, то је примитиван начин размишљања. Једини ефекат ако омастите нос је да неће моћи да вам улазе лагане летеће ствари. – На информацију да је продаја Павловићеве масти скочила за 20% др Шеклер је искоментарисао - Не чуди ме, то је као реклама за било који производ. Цео систем потрошачког друштва се базира на рекламирању и продаји до бесвести. На основу рекламе купујете, тражите посао, путујете, гласате и задужујете се - све вам је реклама, а све остало је ништа.

На питање водитељке Бојане Бојовић о антиваксерима у Србији др Шеклер је нагласио да они нису само проблем код нас.

- Антивакциони покрет је стигао код нас из Западне Европе, а код нас се све лоше много лако прими. Пропагирање антивакцерских ставова из западних земаља се изузетно добро примио у бившим социјалистичким европским државама. Тим људима је остала перцепција да је оно што држава тражи сигурно погрешно, чак и Русија има огроман проблем са вакцинацијом. – Истакао је др Шеклер. Док су испитивања у Америци показала да би би они најрадије примили Спутњик вакцину, јер више верују државним фирмама него приватним, а сигуран сам када би се у Русији дозволила Фајзер вакцина да би Руси на њу нагрнули као када се отворио Мекдоналдс.

Др Шеклер сматра да ће до краја света остати подела Срба, а и да је вакцинација добар пример тога.

- Да Србија има милијарду становника попут Индије, ми се не бисмо вакцинисали до краја овог света, а они су до сада вакцинисали 80% својих грађана. Ми бисмо се до краја свађали је л’ треба или не треба да се вакцинишемо. Кинези дневно вакцинишу 23 милиона становника, а ми не можемо да пребацимо 2.000 и то када се добро натегнемо – Закључио је др Шеклер за К1 телевизију у „Уранку“.

Вашингтон жели да повуче непримерен потез, али Москва има спреман одговор! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА