Најновије

"ТОНА МАРИХУАНЕ ЈЕ ОК, МАМУ ВАМ КЛОШАРСКУ!": Икодиновић никад јаче по Вучићу

Данило Икодиновић, председник Одбора за спорт Народне странке и бивши ватерполиста, критиковао је наступ председника Србије Александра Вучића, током којег је бранио власника "Јовањице" Предрага Колувију.

Александар Вучић. (Фото: Јутјуб)

Председник Србије Александар Вучић у директном преносу из Дубаија практично је стао у одбрану власника плантаже „Јовањица“ Предрага Колувије, коме се суди због сумње да је организатор криминалне групе која се бавила производњом опојне дроге и то након што је на његовим имању заплењено скоро четири тоне марихуане. Он је прошле недеље пуштен у кућни притвор, након две године иза решетака.

„Ако погледате, има ту неколико веома интересантних ствари. Нећу да улазим у детаље зато што никад са сигурношћу не могу да кажем да ли је нешто тачно или није. Прво, тај човек је провео две године у притвору, не постоји сличан случај да је човек за такво кривично дело био две године у притвору, а да се притом води хајка зашто није и даље у притвору. Врло чудно сложићете се јер он није убио никога, није имао 10 тона кокаина или нешто слично, већ, колико сам разумео, тону марихуане, колико пола окружења, Немци и остали су легализовали. Што он такође негира да је имао уопште. Али две године да проведете у притвору због нечега таквог, очигледно се неко плашио онога што би могло да се чује. Ко су ти људи то ћемо да видимо“, рекао је Вучић.

Икодиновић је на Твитеру написао да је нечувено да председник Вучић за тону марихуане каже да не види ништа лоше у томе.

„Рођени брат мог кума је провео 3.5 године у Пожаревцу због два пакетића траве, можда десетак грама, за личну употребу. Притом има дете са церебралном парализом! Вођа радикалски каже за тону марихуане да је то ок и да не види ништа лоше у томе. Па маму вам клошарску!“, написао је Икодиновић.

Вучић се у међувремену поново огласио поводом случаја „Јовањица“ и навео да својим телевизијским укључењем из Дубајиа није бранио првооптуженог Предрага Колувију и додао да неће да га брани.

„Осим што мислим да је важно да се испита то што је он говорио јер ако кажете да је полицајац рекао то и то, а тај полицајац каже нисам и полицајац оде на детектор лажи и покаже се да је Колувија лагао, ми ћемо рећи да је Колувија лагао. Онда ћемо рећи да је то измислио неко из бившег режима“, изјавио је Вучић телевизијском укључењу на крају посете Уједињеним Арапским Емиратима за ТВ Пинк.

Верујем да ће се ускоро сазнати пуна истина и да ће наредни дани све показати, поручио је председник.

Хрватска наоружава шиптаре! Више о томе ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА