Најновије

"ТРАЖИМО ПРОТИВОТРОВ!" Путин о покушају Запада да укине појмове "мама" и "тата"

Председник Русије Владимир Путин одржао је велику годишњу конференцију за новинаре на којој је сумирао резултате рада у протеклој години.

Новинари су поставили питање о системским проблемима на Западу, односно „култури укидања“. Укључујући и укидање појмова „мама“, „пол“ и други.

- То ће неминовно проћи. Баш као и пандемија. И не можемо да побегнемо од овога, већ само да потражимо ефикасан противотров - рекао је Путин.

- Ако неко мисли да су жена и мушкарац једно те исто, забога. Али постоји здрав разум - одговорио је он.

утин је испричао да се у Сједињеним Америчким Државама један затвореник изјаснио као жена и тражио да буде пребачен у женски затвор, а тамо је одмах силовао своју цимерку.

- Мора постојати здрав разум - нагласио је председник.

- Снага је у томе што су у Русији људи научили да поштују једни друге, духовну културу. Сви народи Руске Федерације имају моралну заштиту од таквог мрачњаштва. Нека тамо раде шта хоће. Ми морамо узети све најбоље, ићи напред, бити лидер у технологији, у привреди. Али надам се да наши народи имају довољно дубоке имунолошке одбрамбене системе. А против тога се треба борити не повицима и оптужбама, већ подршком традиционалних вредности - закључио је Путин.

Изввор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА