Најновије

КО ПРЕЛИВА НОВАЦ ИЗ БУЏЕТА У ПРИВАТНЕ ЏЕПОВЕ? Компанија повезана са Вучићем и Малим под лупом

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је данас да је та странка "објавила рат корупцији, чији је највећи генератор и компанија 'Миленијум тим' која служи за преливање новца из буџета у приватне џепове и која је повезана са породицама председника Србије Александра Вучића и министра финансија Синише Малог", саопштила је та странка.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Јеремић је на конференцији за новинаре у Лесковцу навео да има документ који је "недвосмислен доказ за одлазак у затвор" и који указује на корупцију у врху режима у корист "Миленијум тима", пренела је Народна странка.

Он је обећао да ће због тога у затвор отићи "или министар пољопривреде Бранислав Недимовић или министарка енергетике Зорана Михајловић или обоје, са власницима 'Миленијум тима' Иваном Бошњаком и Стојаном Вујком".

Јеремић је рекао да ће се то догодити "када правосуђе буде ослобођено" и показао "инструкцију" које је Министарство енергетике дало Електропривреди Србије (ЕПС) о томе како да одбије пољопривреднике из целе Србије који су се јавили на конкурс за довођење електричне енергије до њихових поља.

Признање генерала дикића можете да прочитате ОВДЕ.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА