Најновије

ГРАДИ СЕ ЏАМИЈА ''АЛИЈА ИЗЕТБЕГОВИЋ'': Провоцирају Србе и Хрвате

Муслимани су најавили изградњу џамије на Ростову, између Бугојна и Новог Травника, која ће носити име по Алији Изетбеговићу.

Алија Изетбеговић (Фото: Јутјуб)

Изградњи се противе локални Хрвати.

Главни разлог хрватском противљењу изградње је у страдању које су Хрвати преживели од тзв. армије БиХ и чињеници да би Ростово могло крити тела и преосталих хрватских логораша за којима се трага скоро 28 година.

Алија Изетбеговић (Босански Шамац, 8. август 1925 — Сарајево, 19. октобар 2003) био је председник Председништва СР БиХ, а касније Републике Босне и Херцеговине, оснивач и први председник Странке демократске акције.

Осим што је био председник председништва Алија Изетбеговић је од „зелених беретки“ и других паравојних формација и муџахедина организовао злочиначку муслиманску Армију БиХ и имао реалну власт над својим јединицама која је одговорна за бројне ратне злочине и злочине против човечности. 

Хашки трибунал и ниједан други суд нису стигли да суде Изетбеговићу за злочине, а питање је да ли би било политичке воље за таквим поступком, имајући у виду да готово нико није одговарао за муслиманске злочине над Србима.

Да ли ће Никшић постати приградско насеље у општини Чачак, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА