Најновије

ЕРА ОДГОВОРИО НА ТЕШКЕ ОПТУЖБЕ САШКЕ КАРАН: "Пре бих опалио краву из мог села него њу!"

Ера Ојданић тешко је поднео исповест колегинице Сашке Каран да ју је управо он сексуално узнемиравао, непримерено додиривао и умало силовао када је била млада.

Ера Ојданић (фото: Јутјуб)

Овакве оптужбе, фолкер је жестоко демантовао, а како каже ради се о лажима. Ојданић је поручио да Сашка жели медијску пажњу коју су добиле глумице Милена Радуловић и Ива Илинчић које су недавно иступиле у јавности и откриле да их је силовао учитељ глуме Мика Алексић.

- Живи ужас! Хорор! Шокиран сам чиме се та жена послужила да скрене пажњу на себе. Поднећу тужбу против ње јер је то што је изговорила гнусна лаж и озбиљно је ударила на моје име. Разумем да због короне нема нити једну тезгу, али оптужбама да сам силоватељ је померила границе своје жеље да поново буде млада и позната. Видела је колику су медијску пажњу изазвале несрећне, младе глумице које заиста јесу силоване, па рекла себи: „Дај да се и ја ухватим за тај воз“. Лагати да си жртва сексуалног манијака је некоректно према мени, али и према стварним жртвама сексуалних напасника - наводи Ера који би, како истиче, радије имао сексуалне односе са животињом него својом колегиницом.

- Њу је на естраду довео Милан Симић. Урадио јој је први албум и био њен композитор. Тада сам је први пут чуо и видео, а након тога сам је виђао кроз тезге, емисије и ријалитије. Ово јој није први пут да ме овако малтретира. Раније је говорила да сам пе*ер. Нека се одлучи да ли сам пе*ер или силоватељ. Пре бих опалио краву из свог села него силовао њу. Чак и у то време када је добро изгледала, није могла да ме привуче јер је било јасно да није чиста у глави. Не знам како јој се језик не осуши од лажи које редовно изговара. Жена јаше мене, уместо да јаше оног свог доброг човека за ког је удата - каже фолкер који чврсто верује у карму.

- Због Сашке имам нагон за повраћањем. Први сам поборник за права жена, према женама се понашам као према краљицама и о њима мислим само најлепше, а погледајте шта сам доживео. Срамота ме је да изговорим то за шта ме је оптужила. Карма ће јој вратити сву пакост коју чини другима и злобу коју носи у себи откако се појавила - закључује Ојданић и најављује тужбу против Каранове.

А Инстграм гори због босоноге Наиде, погледајте је ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА