Најновије

"СНС заробила друштво, изгубиће на фер изборима"

Чињеница да је демократија у Србији добила најнижу просечну оцену према Индексу демократије за 2020. годину, који објављује британски магазин "Економист", јасно сведочи да је СНС уништила демократију у Србији, угушила слободу изражавања и заробила читаво друштво - наводи се у саопштењу Странке слободе и правде.

Александар Вучић и СНС. (Фото: Јутјуб)

- Ова оцена само прати већ претходно донесене закључке од стране Фреедом Хоусе и Репортера без граница на чијим листама Србија такође пада из године у годину - додаје се у саопштењу.

- Овај најновији Индекс само потврђује тврдње које годинама износи опозиција у Србији истичући да је СНС заробила Србију. Јасно је да услед овога у Србији сад нема демократије нити икаквих услова за слободне изборе који су најављени за пролеће наредне године - наводи ССП.

Из Странке слободе и правде истичу да ће се изборити за слободне и демократкске изборе у Србији и на њима победити ову власт.

- Та победа ће бити победа доброг живота и сигурности у нашој земљи и напуштање подрума Европе у који су Србију довели напредњаци - закључују из ССП-а.

Пентагон одлучио шта ће са Трамповим планом о 12.000 војника! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА