Најновије

МАРИЈА КУЛИЋ ОТКРИЛА МРАЧНУ ТАЈНУ: Миљана се предозирала, била на самрти, а Зола се сакрио у мишију рупу

И док су многи мислили да не може горе, Миљана и Марија Кулић су ту да докажу да лош однос између родитеља и детета може да проузрокује много горе ствари од вербалног сукоба.

Миљана и Марија (Фото: Јутјуб)

Миљана Кулић је сад први пут јавно признала да су је се отац и две сестре одрекли, што је Марији било тешко да слуша, те је пажњу покушавала да скрене тиме што је говорила о Миљаниној болести, конзумирању кокаина и вези са Лазаром Чолићем Золом.

- Сазнала сам да су ме се тата, Тијана и Ана одрекли. Толико ми је то пало тешко да сам плакала данима. Одувек су ме третирали као вишак. Ипак, нисам хтела о томе да причам овде, али кад већ моја мајка може сваки дан да даје себи за право да управља мојим животом и говори ми шта да радим са својим бившим дечком Золом, онда ћу и ја да кажем како стоје ствари у нашој породици коју смо до сад величале и називале је идеалном - почела је причу Миљана са сузама у очима, а њена мајка ју је прекинула и осврнула се на њену доскорашњу зависност од дроге.

- Не може она, овако нестабилна, да лаже и прича о свом другом родитељу и рођеним сестрама које су одувек бринуле о њој. Шта ћемо с тим што је након узимања кокаина, умало да се предозира, завршила у болници где је била на самрти? Зола је то знао и није хтео да оде у болницу, већ се сакрио у мишију рупу. И такав мушкарац њој треба можда?! Треба јој неко јак и неко ко ће да је воли и поштује, а не он, кретен из Дервенте - сурова је била Марија бесно коментаришући поступке своје ћерке.

Микси је потом гласно говорила о својим осећањима, па признала да се одувек осећала као Пепељуга.

- Мама је увек све куповала својим ћеркицама Ани и Тијани, а мени ништа. Била сам та која је практично била стуб породице, доносила сам паре које су сви трошили. Кад се само сетим свог мукотрпног рада само како бих током ноћи зарадила за Анин и Тијанин џепарац, да би оне имале новац да купе ужину у школи, падне ми тешко - говорила је Миљана и додала:

- Најгоре од свега је што мене моја мајка сада држи у шаци. Сви знају да сам болесна, али то не значи да сам неспособна за живот. Марија је увек ту да ми узима паре и да ме подсети да може да ми, ако јој дође, све одузме за дан, јер су код ње папири од свих мојих лекара, којима може да утиче на то да добије потпуну моћ нада мном и да ми загорча и упропасти све до краја живота - рекла је Миљана и шокирала све задругаре.

Миљану је орасположио Лазар Чолић Зола с којим је проводила време у изолацији, па одлучила да му се отвори и прича о сексуалним жељама.

- Нимфоманка сам, Зола, ево, признајем ти то! Мораш да ме черечиш и цепаш да бих била срећна и задовољна! А могла бих и ја тебе, то би ме такође задовољило - без длаке на језику рекла је Микси.

Голу слику Маје Марковић погледајте ОВДЕ.

Извор: Пинк/ Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА