Најновије

РУСИ РАСТУРАЈУ "ВОЈНИКЕ КАВКАЗА": Ови разбијени, не могу да се закрпе, не знају шта их је снашло (ВИДЕО)

Руске ваздушно-космичке снаге задале су ове недеље снажан ударац терористичкој групи Ајнад ал-Кавказ (војници Кавказа), коју предводе странци, јер су њихови ратни авиони бомбардовали камп који припада овој фракцији на северозападу Сирије.

Илустрација (Фото: mil.ru)

Јутјуб канал "Рус Весна" објавио је ове недеље ексклузивне снимке Руских ваздухопловних снага који циљају џихадистички центар за обуку, који се налазио 17 километара северозападно од административне престонице провинције Идлиб.

Јуришни-бомбардери Су-24М руских ваздухопловних снага ударили су снажним 500-килограмским високоексплозивним бомбама ФАБ-500 на седиште, бараке и возила џихадистичке организације коју су водили странци на северозападу Сирије.

На видео снимку се виде руске Ваздушно-космичке снаге како гађају базу џихадистичке групе и потпуно је уништавају пре повратка у ваздухопловну базу Хмејмим надомак обале Латакије.

Ајнад ал-Кавказ једна је од најмоћнијих џихадистичких група у Сирији, која је током рата извршила неколико моћних напада на Сиријску арапску војску (САА).

Амерички хеликоптери слетели у Хасаку. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА