Најновије

ВУЧИЋ ПРИЗНАО: Ни после ревакцине нема гаранције да се нећете заразити!

Председник Републике и врховни командант Војске Србије Александар Вучић присуствовао је приказу способности дела јединица Војске Србије у касарни "Растко Немањић" у Панчеву.

Александар Вучић. (Фото: predsednik.rs)

Приказу способности присуствовали су и потпредседник Владе и министар одбране Небојша Стефановић и начелник Генералштаба Војске Србије, генерал Милан Мојсиловић.

На приказу су учествовали припадници 72. бригаде за специјалне операције, 63. падобранске бригаде и део јединица Ратног ваздухопловства и ПВО.

Вежба се састојала из седам делова: извиђање, поседање линије блокаде, напад на терористицке снаге у сеоском амбијенту, дејство на отето возило, напад на терористицке снаге у урбаном амбијенту, напад на терористе у изолованом објекту и уништавање импровизованих експлозивних направа.

О вакцинацији против корона вируса 

- Озбиљна заштита тек после ревакцине креће, али ни тада нема гаранције да се нећете заразити, али требало би да се избегне тешка клиничка слика. Од четвртка ћемо имати још вакцина које ћемо делити грађанима Србије - рекао је Вучић.

Вучић је рекао да верује да за два дана креће снажна ревакцинација и да ће одгоман број људи доћи на ред за ревакцину.

Од среде-четвртка крецнућемо у даљу масовну вакцинацију, јер ћемо од уторка, среде или четвртка имату још више вакцина, поручио је данас председник Александар Вучић.

Он је додао и да за два дана креће снажна ревакцинација великог број људи који је већ примио прву дозу,

- То је најважније за људе, шта ће бити са здрављем, да ли се осећају сигурно, какви су планови за будућност. То људе мотивише и интересује, а не како ће газде појединих фирми да се односе према не знам коме…  - рекао је Вучић одговарајући на питања новинара у Панчеву.

Обраћање припадницима Војске Србије:

Вучић је честитао припадницима Војске Србије и рекао да ће држава улагати све више у војску, да ће примања бити већа и да се очекује да они буду чувари земље, интегритета, слободе и бранитељи српског народа.

- Даћемо све од себе да ваш положају у друтшву буде пун поштовања и да од вашег тешког рада можете да издржавате ваше породице - поручио је Вучић припадницима Војске Србије.

Шта је Вучић причао о Вељиној банди! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА